Assalamualaikum sahabat,

Saya mintak maap banyak-
banyak la yer..kalau dalam
seminggu ni saya nampak
macam bertalu-talu pulak
dok hantar emel.

Emel pasal Lubuk Trafik
ni laa..tak berenti-renti
dok hasut anda supaya
grab panduan ni 😀

Sebenarnya bukan sebab
apa sangat..cuma sebab
panduan ni owner dia
bukak jualan selama dua
minggu jer.

Last dia bukak jualan
sampai tengah malam
7 September 2018,
tepat jam 11:59 malam.

Lepas pada tu, anda masih
lagi boleh dapatkan
panduan ni kalau anda nak.

Tapi harga dia nanti dah
lain macam..harga meroket
ke langit.

Nak-nak lagi panduan ni
berkisar tentang teknik nak
dapat trafik free dan
targeted prospek ke blog
atau website.

Sape tak nak kan?

Pulak tu buat sekali jer,
tapi hasil makan bertahun-
tahun.

Tu yang saya kalut sangat
nak anda rembat dalam
tempoh dua minggu promosi
ni 🙂

Tapi kan, bila saya perati
tengok, walaupun kemain
lagi saya dok promote Lubuk
Trafik ni, anda tetap jugak
masih belum tergerak hati
nak beli..betul tak?

Kenapa yer? Sebab harga dia
premium sangat? Masih
perlukan masa untuk pikir
masak-masak?

Kalau camtu, apa kata kalau
saya offer sesuatu untuk
bagi tambah manis dia punya
deal? 🙂

Offer yang akan buatkan anda
tak senang duduk..terus rasa
nak sambar panduan ni
sekarang jugak!

OK..ni cerita offer dia.
Dengar yer..

Offer yang saya maksudkan ni
saya bagi dalam bentuk
bonus tambahan yang anda
bakal dapat free.

Maksudnya, bila anda dah beli
Lubuk Trafik ni nanti, anda
bukan saja dapat panduan
semata-mata.

Tapi anda akan dapat sekali
dia punya bonus sampingan.

Bukan satu dua jer, tapi ada
BAAANYAK bonus yang saya
tengah susun dalam senarai.

Cuma sebelum tu, ada satu
benda saya nak bagitau awal-
awal.

Kesemua bonus ni BUKAN saya
punya tau.

So, anda takkan dapat link
downloadnya secara direct
daripada saya.

Sebaliknya, apa yang saya
akan buat ialah, saya akan
sponsor pembelian bonus
tersebut untuk anda
di website asalnya.

Dan link download bonus
tersebut akan dihantar oleh
owner-nya ke alamat emel
anda.

Okeh..sekarang anda paham
dah?

Kalau dah, meh kita tengok
apa senarai bonus-bonusnya.

Sebelum nak claim bonus ni,
anda terlebih dulu kena buat
pembelian Lubuk Trafik kat
sini:

– Lubuk Trafik

Pilih satu daripada 6 PAKEJ
yang ditawarkan.

Kalau anda rembat terus FULL
PAKEJ, anda boleh pilih mana-
mana dan sebanyak mana
bonus yang anda nak yang
bakal saya senaraikan kat
bawah.

Asalkan JUMLAH NILAI semua
bonus yang anda nak tu tak
lebih daripada RM204.

Anda grab PAKEJ 4? Nanti anda
boleh pilih dan claim bonus
bernilai RM167.

Untuk PAKEJ 6, jumlah nilai
bonus untuk anda ialah RM193.

Untuk PAKEJ 8, jumlah nilai
bonus ialah RM157.

Untuk PAKEJ 10, jumlah nilai
bonus ialah RM167.

Untuk PAKEJ 12, jumlah nilai
bonus ialah RM131.

Orait..ini pulak senarai bonus-
bonusnya.

Harga dalam kurungan tu
adalah nilai harga bonus
tersebut:

Rahsia Penulis (RM27)

Bisnes Bakeri (RM30)

Bisnes Fotografi (RM30)

Affiliate Simple (RM40)

Teknik Wechat (RM50)

Design Ecover (RM50)

Bisnes Tudung (RM60)

Rahsia 1688 (RM70)

Panduan WordPress (RM97)

Domain & Hosting Setahun (RM100)

Pakej B IG Kaboom (RM100)

Pakej VIP FB Superstar (RM100)

Strategi Emel (RM110)

Teknik SEO Merah Jambu (RM120)

Gerila WordPress (RM130)

Jutawan Homestay (RM150)

Gerila Instagram (RM160)

Pakej C Rahsia Taobao (RM170)

Design FB Cover (RM190)

Rahsia Teknik Shopee (RM197)

FB Mobile List + Group Coaching (RM200)

Kalau anda nak baca detail
tentang setiap satu bonus
ni, boleh klik kat link
websitenya.

Orait..sekali lagi, untuk claim
bonus-bonus ni, anda sambar
dulu Lubuk Trafik kat sini
yer:

– Lubuk Trafik

Lepas tu, claim bonus-bonus
yang anda berkenan
berdasarkan PAKEJ Lubuk
Trafik yang anda pilih.

Salam keusahawanan,
Amir Mazlan
Admin AmirMazlan.com

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018