Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku
Jan11

Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku

Pilih produk hot dah. Karang ayat power dah. Letak gambar cantik-cantik pun dah. Tapi sayang, kenapa kat hujung-hujung tu kita selalu lupa nak buat satu benda? Lupa nak berserah pada Allah dengan baca doa murah rezeki contohnya. Betul..nak tahu produk apa yang tengah trending, kita boleh survey. Nak berguru dengan sifu bisnes yang hebat-hebat, kita boleh cari. Macam mana cara diorang dapatkan sales, kita boleh copy. Just tiru jer...

Read More