Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun
Mar31

Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun

Nak tengok tak kalau saya tunjuk depan anda, contoh iklan produk yang dah bantu tuannya buat duit sehingga RM1 juta? Kita dah selalu sangat dah dengar, usahawan yang pernah buat sales sampai juta-juta nih. Dato’ Seri Vida, Abang Terlajak Laris..sekadar nak petik beberapa nama. Untuk cecah sales tujuh angka ni, otometik kita rasa yang iklannya jugak mesti kena buat gempak-gempak. Nak karang ayat iklan jer pun wajib kena upah...

Read More
Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok
Dec20

Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok

Anda dah selalu jumpa kan..cara buat iklan di Facebook yang suka sangat berahsia tak nak cakap harga produk awal-awal. Kita kemain laa baca dia punya ayat jualan. Panjang lebar pulak tu. Last-last bila sampai hujung, aci jer nak tengok harga, boleh pulak dia suruh kita komen dulu. Dah komen nanti, baru dia PM bagitau harga berapa. Kena tulis komen tu satu hal. PMnya belum tentu lagi bila boleh dapat. Buatnya dia tak perasan ada...

Read More