Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau
Mar31

Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau

Otak sampai overheat kena perah. Kepala pun sampai naik berasap celah rambut. Tapi idea nak tulis ayat iklan power tak jugak datang-datang. Nak saya share contoh ayat copywriting power untuk buat sumber ilham? Tapi sebelum tu saya nak tanya. Apsal kita dok kalut sangat nak karang ayat-ayat power? Penting sangat ke ayat power sentap nih? Alang-alang dah tanya, meh saya tolong jawabkan sekali 😀 Percaya tak kalau saya cakap, yang kita...

Read More
Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun
Mar31

Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun

Nak tengok tak kalau saya tunjuk depan anda, contoh iklan produk yang dah bantu tuannya buat duit sehingga RM1 juta? Kita dah selalu sangat dah dengar, usahawan yang pernah buat sales sampai juta-juta nih. Dato’ Seri Vida, Abang Terlajak Laris..sekadar nak petik beberapa nama. Untuk cecah sales tujuh angka ni, otometik kita rasa yang iklannya jugak mesti kena buat gempak-gempak. Nak karang ayat iklan jer pun wajib kena upah...

Read More