Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)
Nov27

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)

Memandangkan artikel PART 2 tentang cara buat duit ni boleh tahan jugak panjangnya, so saya share terus la yer, STRATEGI SUPER AFFILIATE daripada bro Wazeen Azizan nih. Kebetulan pulak saya tengah malas sikit nak tulis ayat intro. Tengah kejar masa sebab nak layan Counting Cars jap lagi..haha.. “Dah baca dah tips-tips yang saya share sebelum ni? Kalau belum, baca dulu PART 1 kat sini okey. Dah abis baca, nanti datang balik...

Read More
Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan
May25

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah cari, saya ada satu bisnes best nak rekemen kat anda. Apa kata kalau anda try usha bisnes ebook? Kenapa best? Meh saya share kisah benar sorang cikgu kenapa dia rasa bisnes ebook ni best dan kenapa dia suka sangat-sangat...

Read More