Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan
May25

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah cari, saya ada satu bisnes best nak rekemen kat anda. Apa kata kalau anda try usha bisnes ebook? Kenapa best? Meh saya share kisah benar sorang cikgu kenapa dia rasa bisnes ebook ni best dan kenapa dia suka sangat-sangat...

Read More
Pakar pemasaran Instagram ni dedah rahsia kenapa orang sekarang lebih suka layan IG berbanding FB
May11

Pakar pemasaran Instagram ni dedah rahsia kenapa orang sekarang lebih suka layan IG berbanding FB

Lebih kurang dua tiga hari yang lepas, saya ada terbaca satu tulisan yang di-share oleh salah sorang pakar pemasaran Instagram iaitu Bro Ismail Arsad. Dalam tulisan tu dia ada cerita tentang kisah dia bersama sanak saudara masa hari raya yang lepas. Bila time-time raya ni, memang benda biasa la kan kalau malam-malam ahli keluarga duduk rilek-rilek sambil sembang-sembang sesama sendiri; borak pasal kerja, cakap pasal bisnes, tanya...

Read More