Bonus premier ni akan saya hadiahkan spesel untuk anda yang grab mana-mana produk yang saya promote melalui blog AmirMazlan.com SAHAJA.

Bonus premier ni BUKAN saya punya tau (kecuali ada yang saya bagitau)..dan anda takkan dapat link download direct daripada saya.

Apa yang akan saya buat ialah, saya akan sponsor pembelian bonus-bonus ni kat website asal (sebaik saja saya dapat bayaran komisen affiliate).

So, nanti anda akan deal terus dengan OWNER produk bonus tersebut.

Segala link download, penghantaran produk, proses design atau apa saja yang berkaitan; akan diuruskan secara terus antara anda dan owner produk.

Anda boleh claim mana-mana saja bonus yang anda berkenan, tapi takleh laa pilih semua..rabak dompet saya nanti 😀

Bergantung kepada produk apa yang anda dah beli melalui blog ni, jumlah HARGA atau NILAI semua bonus tu mesti laa TAK LEBIH daripada had maksimum seperti berikut:

1) untuk yang dah sambar Sistem Jualan Pro, jumlah nilai bonus yang boleh anda claim ialah RM30

2) untuk Lubuk Trafik pakej STANDARD, nilai bonus RM70

3) untuk Lubuk Trafik pakej LITE, nilai bonus RM84

4) untuk Lubuk Trafik pakej PRO, nilai bonus RM90

5) untuk VidClassio Xpress + Agensi, nilai bonus RM98

6) untuk Rahsia Bisnes Ebook, nilai bonus RM300

7) untuk panduan SHOPIEVO, nilai bonus RM300

Dan nin la dia himpunan bonus kecur air liur yang saya nak bagi kat anda (dalam kurungan tu harga sebenar produk):

Pakej Plus Geng Shopievo (RM21.90)

Rahsia Penulis (RM27)

Bisnes Bakeri (RM30)

– Buku 5 Minit Google Marketing (RM39.90)

Profit Maksima (RM40)

Domain .com Setahun (RM50)

Teknik WeChat (RM50)

Design eCover (RM50)

Bisnes Tudung (RM60)

IG Ads Turbo (RM60)

– Buku 60 Template Iklan (RM75)

15 Minit Google Ads (RM79)

 

Rahsia 1688 (RM80)

Domain (.com) dan Hosting Setahun (RM100)

Bisnes Shopee (RM100)

Pakej B IG Kaboom (RM100)

Pakej VIP FB Superstar (RM100)

 

Gerila WordPress (RM130)

Jualan Pro (RM150)

Jutawan Homestay (RM150)

Gerila Instagram (RM160)

Pakej C Rahsia Taobao (RM170)

Pakej Pro Ninja Spy Profit (RM197)

Design Logo Eksklusif (RM250)

Minisite WordPress Bronze (RM249)

– AmazPreneur (RM297..bonus untuk masa terhad, selagi sempat saya tebus kupon diskaun. Harga penuh dia RM347)

Harga semua bonus ni mungkin akan berubah bila-bila masa, bergantung pada owner produk berkenaan.

Bila harga bonus makin naik, maka bilangan bonus yang boleh anda claim akan jadi makin sikit. So, baik rembat cepat-cepat..

Kalau anda nak tahu detail tentang setiap bonus ni, boleh klik kat link website yang saya bagi tu.

Semoga anda tak lena tido malam, jantung berdetup-detap tak berenti-renti sebab asyik teringat bila tengok bonus-bonus ni..haha..

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019