Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau
Mar31

Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau

Otak sampai overheat kena perah. Kepala pun sampai naik berasap celah rambut. Tapi idea nak tulis ayat iklan power tak jugak datang-datang. Nak saya share contoh ayat copywriting power untuk buat sumber ilham? Tapi sebelum tu saya nak tanya. Apsal kita dok kalut sangat nak karang ayat-ayat power? Penting sangat ke ayat power sentap nih? Alang-alang dah tanya, meh saya tolong jawabkan sekali 😀 Percaya tak kalau saya cakap, yang kita...

Read More
Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok
Dec20

Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok

Anda dah selalu jumpa kan..cara buat iklan di Facebook yang suka sangat berahsia tak nak cakap harga produk awal-awal. Kita kemain laa baca dia punya ayat jualan. Panjang lebar pulak tu. Last-last bila sampai hujung, aci jer nak tengok harga, boleh pulak dia suruh kita komen dulu. Dah komen nanti, baru dia PM bagitau harga berapa. Kena tulis komen tu satu hal. PMnya belum tentu lagi bila boleh dapat. Buatnya dia tak perasan ada...

Read More
Template Facebook timeline cover free tapi smart untuk tokey ubat kurus
Nov20

Template Facebook timeline cover free tapi smart untuk tokey ubat kurus

Anda meniaga di FB? Jual produk apa? Ubat kurus? Ada buat fanpage tak? Kalau takde, baik anda gi buat cepat-cepat. Sebab saya cadang nak share kat mana anda boleh download Facebook timeline cover free. Biarpun free, tetap cun lagi smart 😀 Template timeline cover ni adalah update kepada versi template sebelum ni. Kalau anda ingat lagi, untuk design lama, display picture (DP) terletak kat bahagian atas atau bertindih dengan timeline...

Read More