freebies Archive

31 Mar 2018

Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau

Otak sampai overheat kena perah. Kepala pun sampai naik berasap celah rambut. Tapi idea nak tulis ayat iklan power tak jugak datang-datang. Nak saya share contoh ayat copywriting power untuk buat sumber ilham?
27 Feb 2018

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp?
20 Dec 2016

Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok

Anda dah selalu jumpa kan..cara buat iklan di Facebook yang suka sangat berahsia tak nak cakap harga produk awal-awal.
20 Nov 2016

Template Facebook timeline cover free tapi smart untuk tokey ubat kurus

Anda meniaga di FB? Jual produk apa? Ubat kurus? Ada buat fanpage tak? Kalau takde, baik anda gi buat cepat-cepat. Sebab saya cadang nak share kat mana anda boleh download Facebook timeline cover free. Biarpun free, tetap