tip bisnes Archive

31 Oct 2018

Panduan bisnes Shopee dan 16 sebab kenapa Shopee itu ‘seksi’

Tengok pada gaya, nampak macam meriah jugak yer orang meniaga kat Shopee ni? Ebook dan video panduan bisnes Shopee pun bukan main bersusun lagi keluar kat pasaran. Melambak-lambak ada.
11 Jan 2018

Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku

Pilih produk hot dah. Karang ayat power dah. Letak gambar cantik-cantik pun dah. Tapi sayang, kenapa kat hujung-hujung tu kita selalu lupa nak buat satu benda? Lupa nak berserah pada Allah dengan baca doa murah rezeki contohnya.
25 May 2017

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah
25 Oct 2016

Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah

Saya ada satu soalan – kalau orang tanya kita macam mana cara nak buat bisnes online, mula-mula sekali apa yang patut kita bagitau?