Panduan bisnes Shopee dan 16 sebab kenapa Shopee itu ‘seksi’
Oct31

Panduan bisnes Shopee dan 16 sebab kenapa Shopee itu ‘seksi’

Tengok pada gaya, nampak macam meriah jugak yer orang meniaga kat Shopee ni? Ebook dan video panduan bisnes Shopee pun bukan main bersusun lagi keluar kat pasaran. Melambak-lambak ada. Memang syok sebenarnya bila dah happening macam ni. Tu tandanya Shopee ni dah makin sesak dengan prospek dan pelanggan, dan bukannya ramai dengan orang yang nak menjual jer. Dan bila dah makin ramai pulak penjual yang sudi pecah lobang dengan hasilkan...

Read More
Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku
Jan11

Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku

Pilih produk hot dah. Karang ayat power dah. Letak gambar cantik-cantik pun dah. Tapi sayang, kenapa kat hujung-hujung tu kita selalu lupa nak buat satu benda? Lupa nak berserah pada Allah dengan baca doa murah rezeki contohnya. Betul..nak tahu produk apa yang tengah trending, kita boleh survey. Nak berguru dengan sifu bisnes yang hebat-hebat, kita boleh cari. Macam mana cara diorang dapatkan sales, kita boleh copy. Just tiru jer...

Read More
Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan
May25

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah cari, saya ada satu bisnes best nak rekemen kat anda. Apa kata kalau anda try usha bisnes ebook? Kenapa best? Meh saya share kisah benar sorang cikgu kenapa dia rasa bisnes ebook ni best dan kenapa dia suka sangat-sangat...

Read More
Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah
Oct25

Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah

Kena ada modal besar? Kalau takde, gi pinjam dengan bank, mak, adik, kawan, sedara-mara? Salah. Nanti bisnes tak jalan, mula la sakit kepala bila kena kejar dengan bank, masam muka tak bertegur sapa dengan keluarga, kawan pun tak pasal-pasal jadi lawan. Kena ada stok produk bertimbun-timbun? Takut nanti takde barang bila order dah masuk tak berenti-renti? Pun salah. Bukan order masuk tak berenti-renti, tapi kemungkinan besarnya...

Read More