tip iklan Archive

31 Jan 2019

Apa maksud SPAM? Saya promote, awak menyampah?

Pernah dengar pasal SPAM? Pernah. Selalu ke dengar istilah ni? Selalu sangat, sampai dah naik berdesing lubang telinga. Tahu ke apa maksud SPAM? Err..rasa macam tahu, cuma nak explain jer tak reti. Haha..
19 Oct 2017

Belajar Google AdWords kalau nak tahu tempat paling strategik untuk pacak iklan

Bila kita meniaga online di Facebook, atau Instagram; wajib tak kita belajar Google AdWords untuk promote produk kita? Kalau nak ikutkan, iklan berbayar ni kat Instagram dah ada. Instagram Ads namanya. Kat Facebook pun dah ada FB Ads.
31 Mar 2017

Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun

Nak tengok tak kalau saya tunjuk depan anda, contoh iklan produk yang dah bantu tuannya buat duit sehingga RM1 juta?