27 Feb 2018

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp?
11 Jan 2018

Doa murah rezeki, penawar mustajab di kala sales suam-suam kuku

Pilih produk hot dah. Karang ayat power dah. Letak gambar cantik-cantik pun dah. Tapi sayang, kenapa kat hujung-hujung tu kita selalu lupa nak buat satu benda? Lupa nak berserah pada Allah dengan baca doa murah rezeki contohnya.
27 Nov 2017

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)

Memandangkan artikel PART 2 tentang cara buat duit ni boleh tahan jugak panjangnya, so saya share terus la yer, STRATEGI SUPER AFFILIATE daripada bro Wazeen Azizan nih.
5 Nov 2017

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis, takde nak selindung-selindung lagi dah

Sape lagi yang nak tahu segala rahsia, teknik, dan cara buat duit dengan affiliate sampai dapat jadi top affiliate? Sila angkat ketiak 😀
19 Oct 2017

Belajar Google AdWords kalau nak tahu tempat paling strategik untuk pacak iklan

Bila kita meniaga online di Facebook, atau Instagram; wajib tak kita belajar Google AdWords untuk promote produk kita? Kalau nak ikutkan, iklan berbayar ni kat Instagram dah ada. Instagram Ads namanya. Kat Facebook pun dah ada FB Ads.