25 May 2017

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah
11 May 2017

Pakar pemasaran Instagram ni dedah rahsia kenapa orang sekarang lebih suka layan IG berbanding FB

Lebih kurang dua tiga hari yang lepas, saya ada terbaca satu tulisan yang di-share oleh salah sorang pakar pemasaran Instagram iaitu Bro Ismail Arsad.
31 Mar 2017

Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun

Nak tengok tak kalau saya tunjuk depan anda, contoh iklan produk yang dah bantu tuannya buat duit sehingga RM1 juta?
20 Dec 2016

Cara buat iklan di Facebook yang kadang-kadang kita fedup nak tengok

Anda dah selalu jumpa kan..cara buat iklan di Facebook yang suka sangat berahsia tak nak cakap harga produk awal-awal.
20 Nov 2016

Template Facebook timeline cover free tapi smart untuk tokey ubat kurus

Anda meniaga di FB? Jual produk apa? Ubat kurus? Ada buat fanpage tak? Kalau takde, baik anda gi buat cepat-cepat. Sebab saya cadang nak share kat mana anda boleh download Facebook timeline cover free. Biarpun free, tetap