BONUS EKSKLUSIF

VIDEO PANDUAN SHOPIEVO

bonus shopievo 2.0

Dropship tu apa?

Bisnes dropship ni konsep dia sama macam orang tengah. Dia punya flow lebih kurang camni:
  • anda promote mana-mana produk
  • dapatkan order daripada pelanggan
  • terima bayaran penuh untuk produk
  • daripada jumlah bayaran penuh tu, ambik sebahagian daripadanya sebagai untung anda
  • bakinya, anda guna sebagai bayaran untuk beli produk daripada supplier
  • bagi nama dan alamat pelanggan kepada supplier
  • supplier akan pos produk kepada pelanggan anda

Dengan bisnes dropship ni, anda tak perlu simpan stok, tak perlu bungkus barang dan tak perlu susah-susah ke pejabat pos untuk hantar produk. Semuanya supplier yang akan uruskan..sempoi kan?

SHOPIEVO tu apa benda pulak?

SHOPIEVO ni pulak pakej video panduan untuk buat bisnes dropship dengan pasaran antarabangsa. Yup..kita akan promote produk kepada mat saleh, dan guna supplier mat saleh :)

Bunyi macam susah jer..nak kena pandai speaking ke?

Well, terus-terang cakap..kalau anda boleh jawab kertas Bahasa Inggeris PMR, anda gerenti boleh buat bisnes ni.

Kenapa mesti pasaran antarabangsa?

Sebab lumayan beb..satu dollar sama dengan RM4. Mau tak terliur tengok? Satu lagi, sebab tak perlu nak lenguh-lenguh jari layan PM/Wasap. Bermula daripada terima order sampai pos produk..semua automatik.

Untuk lebih detail tentang SHOPIEVO, klik link oren kat bawah nih. Saja saya tak nak cerita panjang-panjang..takut nanti anda boring sebab kena baca maklumat sama dua kali :)

TAPI, TUNGGU DULU!!!

Sebelum anda klik, saya ada berita best nak bagitau. Kalau anda sudi untuk dapatkan SHOPIEVO ni melalui link affiliate saya, anda akan dapat sekali semua bonus berikut:

BONUS 1: Software rahsia

Anda mesti pernah share mana-mana artikel viral di Internet kan? Sambil-sambil share tu, best tak kalau kita dapat letak squeeze page atau banner iklan di web asal artikel tersebut, yang dah memang gerenti ada trafik tinggi?

Kiranya owner web tersebut dapat trafik free, dan kita pulak dapat 'tumpang' cari prospek..win-win situation.

Contohnya camni. Katakanlah anda bagi link untuk share artikel menarik ni kepada mat saleh:

buat duit dengan shopify

Mat saleh tu pun gi laa klik link tersebut. Dah abis baca artikel, dah skrol sampai bawah semua..dia pun nak blah laa kan? Nak gi sambung layan FB ke, nak update blog pulak ke..

Tapi elok-elok jer dia nak tekan button X tu, atau pun nak tukar tab, tiba-tiba keluar pop-up squeeze page anda:

buat duit dengan shopify
Tak pun, kalau takde squeeze page, nak letak banner produk pun boleh:
buat duit dengan shopify

Amacam? Teruja tak? Anda jugak tak perlu download atau install apa-apa sebab software ni adalah software online.

Daftar jer secara online, terus boleh guna.

BONUS 2: Software rahsia

Pernah tak anda rasa macam dah kering idea nak buat ayat promosi untuk promote produk di FB? Kalau pernah, anda mungkin perlukan jasa baik software ni :)

Software ni asalnya untuk create healine memukau. Tapi, semua headline ni nanti anda boleh jadikan sebagai status promosi untuk update di FB atau Twitter.

shopievo bonus
Nak guna software ni pun senang yang amat. Anda cuma perlu masukkan info berkaitan dengan produk dalam kotak 1, 2, 3 dan 4. Kemudian, klik butang 5.
headline memukau

Hasilnya, dengan dua langkah mudah, anda akan dapat lebih 90 headline memukau dalam masa tak sampai pun tiga saat.

Kat hujung headline ni nanti anda boleh tambahkan "call to action" seperti "Click here ►" atau "See more ►" dan masukkan link store atau link affiliate anda. Dah siap, copy headline ni dan jadikan sebagai status FB anda. Setel.

Memang teramatlah sesuai kalau guna untuk promote produk kepada mat saleh :D

BONUS 3: Plugin rahsia

Cuba anda bayangkan situasi ni..

Anda buat satu fanpage. Fanpage ni anda guna untuk promote produk. Walaupun anda biar camtu jer, fanpage ni akan "merayap sendiri" mencari prospek untuk anda. Ajaib tak?

Meh saya cerita macam mana cara plugin ni berfungsi.

Lepas dah buat fanpage, mula-mula sekali anda kena setup kempen dan pilih tiga keyword yang sesuai dengan produk yang anda promote:

buat duit dengan shopify
Lepas tu, secara automatik; plugin ni akan tolong carikan fanpage-fanpage hot yang ada jumlah like yang tinggi, aktif dari segi engagement (like, komen dan share) dan paling penting, ada kaitan atau sama niche dengan produk yang anda promote:
buat duit dengan shopify

Dah dapat senarai fanpage hot ni, plugin ni akan bantu anda sekali lagi. Kali ni untuk berinteraksi dengan likers fanpage-fanpage tersebut..dengan cara like, komen dan reply komen di post yang tinggi engagement; menggunakan nama fanpage anda.

Yup..semua ni plugin ni yang akan tolong buatkan untuk anda secara automatik.

Dan bila dah tinggal komen, like, reply komen apa semua..dah tentulah orang akan nampak fanpage anda kan? Dari sinilah nanti mana-mana likers tadi yang berminat, akan berkunjung pulak ke fanpage anda.

Hasilnya:

buat duit dengan shopify

Terus-terang saya cakap, plugin ni lebih sesuai untuk fanpage yang guna nama English dan promote produk untuk target market mat saleh.

Saya dah cuba guna dengan nama fanpage dalam BM, tapi nampak tak kena sebab plugin ni akan komen di page mat saleh dan komen pun dalam English. Terus saya stop kempen..risau pulak kalau-kalau kena cop SPAM ;)

BONUS 4: T-shirt eksklusif

shopievo bonus
shopievo t-shirt

Untuk print t-shirt ni, saya guna kain jenis Enzyme 190gsm..kain jenis tebal dan selesa pakai.

Dah dapat t-shirt ni nanti, jangan la pulak segan nak pakai yer. Buat macam gerila marketing.

Kalau ada sape-sape tanya pasal SHOPIEVO, anda cerita laa apa yang patut. Lepas tu, bawak gi klik link affiliate anda. Ada rezeki, boleh dapat komisen..

Tak pun, bila dah beli panduan SHOPIEVO ni nanti, anda study dulu semua videonya sampai khatam. Ikut tekniknya dan buat sampai jadi. Bila dah berjaya buat duit, anda la pulak yang ajar orang lain..boleh caj untuk servis mengajar.

Cuma nak dapat t-shirt ni, anda kena tunggu sampai saya dapat bayaran komisen affiliate dulu sebab perlu keluar modal untuk order t-shirt :D

BONUS 5: FB Affiliate Income

cara nak buat bisnes online
Video tutorial daripada CikguHafis. Dalam video ni anda akan belajar macam mana nak tarik duit melalui bisnes affiliate hanya dengan promote menggunakan wall dan group FB.

Video ni CikguHafis pernah jual kat website dia pada harga RM200.

BONUS 6: Sistem X - FB Stable Income

cara nak buat bisnes online

Satu lagi video panduan daripada CikguHafis.

Dalam video ni CikguHafis akan bongkar abis teknik yang beliau guna untuk cari kastemer berduit di FB.

Kalau anda pernah alami masalah-masalah ni, pakej video ni memang CikguHafis buat khas untuk anda:

  • post ramai yang like tapi sale liat
  • dah banyak spend duit untuk iklan tapi sale masuk kurang
  • kastemer makin hari makin susut
  • susah nak dapat kastemer yang buat repeat order

Panduan ni kalau beli terus dengan CikguHafis, kena ready bajet paling kurang RM100.

BONUS 7: Mudahnya Bisnes Facebook

cara nak buat bisnes online

Yang ni pun video panduan daripada CikguHafis.

Kalau anda sungguh-sungguh nak buat duit dengan Facebook, video ni memang patut kena ada.

Sebab dalam video ni nanti CikguHafis akan cerita cara-cara nak cari produk hot, senarai nama trusted supplier dan macam mana cara betul nak promote sampai boleh buat sales..InsyaAllah.

Berapa nilai video ni? RM100..tak caya boleh tanya dengan CikguHafis :)

Bos ada kebenaran ke nak bagi bonus-bonus ni?
Yup..untuk BONUS 1 tu, saya ada dia punya lesen reseller:
buat duit dengan shopify
Untuk BONUS 2, nanti saya bagitau kat mana anda boleh download software premium ni secara percuma. Siap dapat dengan lesen MRR lagi..
shopievo bonus
Yang ni plak lesen developer untuk BONUS 3:
buat duit dengan shopify
Untuk BONUS 5, BONUS 6 dan BONUS 7 tu; ini lesen reseller yang saya dapat daripada CikguHafis:
fb affiliate income
sistem x - fb stable income
mudahnya bisnes facebook

Macam mana nak claim semua bonus ni?

Simple yang amat..anda cuma perlu buat tiga langkah mudah ni:

1) clear cookies browser anda

Untuk pengguna Firefox, ikut step ni: klik History > klik Clear Recent History > tick semua kotak yang ada dalam Details > klik Clear Now

Untuk yang guna Google Chrome, ikut step ni: buka Chrome > klik Chrome menu (Chrome menu) > klik More tools > Clear browsing data > tick kotak Cookies and other site and plug-in data dan Cached images and files > pilih beginning of time > klik Clear browsing data

Kalau anda guna Chrome Android, ikut step ni: klik menu (⋮) > klik History > klik CLEAR BROWSING DATA... > tick semua kotak > klik CLEAR

2) dapatkan video panduan SHOPIEVO melalui link oren kat bawah

3) hantarkan emel ke amirudymazlan@gmail.com

Gunakan tajuk emel "NAK CLAIM BONUS SHOPIEVO". Sertakan sekali nama dan alamat emel yang anda guna untuk dapatkan panduan SHOPIEVO ni. Dan jugak saiz t-shirt yang anda nak serta alamat rumah anda.

Lepas saya dah confirm semua maklumat pembelian, nanti saya akan emelkan kepada anda semua bonus ni. Untuk BONUS 4, saya akan pos guna Pos Laju.