Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam
Feb27

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp? Bila pakai WhatsApp ni, ambik banyak masa tak untuk setelkan satu-satu order? Bagi kastemer yang memang betul-betul dah ready nak beli, mungkin tak makan masa sangat. Cuma perlu bagi dia nombor akaun, dan dia pun terus boleh bank-in. Dah dapat alamat apa semua, terus pos barang. Abis...

Read More
Apa yang best bila buat duit dari rumah dengan bisnes dropship
Jun11

Apa yang best bila buat duit dari rumah dengan bisnes dropship

Anda ada kat rumah ke sekarang ni? Tengah buat apa? Baring-baring? Tengok TV? Bestnyaaa. Nak tahu apa lagi yang best? Kalau dapat buat duit dari rumah dengan bisnes dropship, sambil baring-baring dan tengok TV 😀 Buat duit online dari keselesaan rumah..sape yang tak nak kan? Tambah pulak kalau tak perlu simpan stok, tak perlu bungkus barang dan tak perlu pos barang. Semua ni nanti orang lain yang akan tolong buatkan untuk anda. Bila...

Read More