Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam
Feb27

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp? Bila pakai WhatsApp ni, ambik banyak masa tak untuk setelkan satu-satu order? Bagi kastemer yang memang betul-betul dah ready nak beli, mungkin tak makan masa sangat. Cuma perlu bagi dia nombor akaun, dan dia pun terus boleh bank-in. Dah dapat alamat apa semua, terus pos barang. Abis...

Read More
Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan
May25

Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkan

Anda tengah ketuk-ketuk butang keyboard ke tadi? Kemain lagi khusyuk dok tanya Pakcik Google macam mana nak cari duit lebih dari rumah dengan bisnes yang tak pakai modal besar 😀 Kalau betul laa itu yang anda tengah cari, saya ada satu bisnes best nak rekemen kat anda. Apa kata kalau anda try usha bisnes ebook? Kenapa best? Meh saya share kisah benar sorang cikgu kenapa dia rasa bisnes ebook ni best dan kenapa dia suka sangat-sangat...

Read More
Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun
Mar31

Contoh iklan produk dengan sales 7 angka, tak pakai ayat-ayat power pun

Nak tengok tak kalau saya tunjuk depan anda, contoh iklan produk yang dah bantu tuannya buat duit sehingga RM1 juta? Kita dah selalu sangat dah dengar, usahawan yang pernah buat sales sampai juta-juta nih. Dato’ Seri Vida, Abang Terlajak Laris..sekadar nak petik beberapa nama. Untuk cecah sales tujuh angka ni, otometik kita rasa yang iklannya jugak mesti kena buat gempak-gempak. Nak karang ayat iklan jer pun wajib kena upah...

Read More