Belajar Google AdWords kalau nak tahu tempat paling strategik untuk pacak iklan
Oct19

Belajar Google AdWords kalau nak tahu tempat paling strategik untuk pacak iklan

Bila kita meniaga online di Facebook, atau Instagram; wajib tak kita belajar Google AdWords untuk promote produk kita? Kalau nak ikutkan, iklan berbayar ni kat Instagram dah ada. Instagram Ads namanya. Kat Facebook pun dah ada FB Ads. Jadi, wajib tak untuk kita tambah satu lagi channel pemasaran dengan Google AdWords? Untuk jawab soalan ni, apa kata kita try dulu bongkar misteri ni.. Pernah tak anda tengok kawan anda, atau mungkin...

Read More