Cara berniaga online di Instagram yang sebijik macam stail gerila
Aug26

Cara berniaga online di Instagram yang sebijik macam stail gerila

Bagi anda yang minat tegar dan kaki promosi produk di Instagram, sebelum ni saya ada publish dua artikel yang mungkin boleh bantu anda sikit sebanyak berkaitan dengan cara berniaga online di Instagram. Dalam artikel pertama, saya ada tulis tentang dua silap besar yang selalu kita buat bila nak berniaga di Instagram. Kalau anda tak sempat nak baca hari tu, boleh baca kat sini. Dalam artikel kedua pulak, saya ada berikan tips tentang...

Read More
Nak bisnes online di Instagram tapi tak kena strategi
Feb03

Nak bisnes online di Instagram tapi tak kena strategi

Kalau tengok pada perkembangan semasa, nampak macam menjadi-jadi plak sekarang ni trend untuk promote servis atau produk di Instagram. Dengar-dengar khabarnya, ramai kaki bisnes dah mula beralih port. Dah tak lalu tekak dah nak guna FB dan nak “bisnes online di Instagram” lak. Lagi senang dan free nak viral katanya..sama macam FB enam-tujuh tahun lepas. Tapi, mungkin sebab main ikut jer apa yang orang lain buat, majoriti...

Read More