wazeen azizan Archive

27 Feb 2018

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp?
27 Nov 2017

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)

Memandangkan artikel PART 2 tentang cara buat duit ni boleh tahan jugak panjangnya, so saya share terus la yer, STRATEGI SUPER AFFILIATE daripada bro Wazeen Azizan nih.
5 Nov 2017

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis, takde nak selindung-selindung lagi dah

Sape lagi yang nak tahu segala rahsia, teknik, dan cara buat duit dengan affiliate sampai dapat jadi top affiliate? Sila angkat ketiak 😀
25 Oct 2016

Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah

Saya ada satu soalan – kalau orang tanya kita macam mana cara nak buat bisnes online, mula-mula sekali apa yang patut kita bagitau?