Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam
Feb27

Jual barang online tanpa perlu susah-susah mengadap WhatsApp berjam-jam

Anda jual barang online kan? Kalau ada kastemer yang minat nak beli produk anda, apa cara yang anda selalu guna untuk terima order? Guna WhatsApp? Bila pakai WhatsApp ni, ambik banyak masa tak untuk setelkan satu-satu order? Bagi kastemer yang memang betul-betul dah ready nak beli, mungkin tak makan masa sangat. Cuma perlu bagi dia nombor akaun, dan dia pun terus boleh bank-in. Dah dapat alamat apa semua, terus pos barang. Abis...

Read More
Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)
Nov27

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis (Episod 2)

Memandangkan artikel PART 2 tentang cara buat duit ni boleh tahan jugak panjangnya, so saya share terus la yer, STRATEGI SUPER AFFILIATE daripada bro Wazeen Azizan nih. Kebetulan pulak saya tengah malas sikit nak tulis ayat intro. Tengah kejar masa sebab nak layan Counting Cars jap lagi..haha.. “Dah baca dah tips-tips yang saya share sebelum ni? Kalau belum, baca dulu PART 1 kat sini okey. Dah abis baca, nanti datang balik...

Read More
Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis, takde nak selindung-selindung lagi dah
Nov05

Cara buat duit dengan affiliate edisi bongkar abis, takde nak selindung-selindung lagi dah

Sape lagi yang nak tahu segala rahsia, teknik, dan cara buat duit dengan affiliate sampai dapat jadi top affiliate? Sila angkat ketiak 😀 Well, boleh jadi hari ni adalah antara hari-hari paling bertuah dalam hidup anda. Sebabnya hari ni, hari di mana orang selatan tengah hepi beraya sakan sebab JDT menang Piala Malaysia malam tadi, adalah harinya saya nak kongsikan dengan anda STRATEGI SUPER AFFILIATE – PART 1 oleh Wazeen Azizan....

Read More
Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah
Oct25

Cara nak buat bisnes online step-by-step untuk tambah pendapatan dari rumah

Saya ada satu soalan – kalau orang tanya kita macam mana cara nak buat bisnes online, mula-mula sekali apa yang patut kita bagitau? Kena ada modal besar? Kalau takde, gi pinjam dengan bank, mak, adik, kawan, sedara-mara? Salah. Nanti bisnes tak jalan, mula la sakit kepala bila kena kejar dengan bank, masam muka tak bertegur sapa dengan keluarga, kawan pun tak pasal-pasal jadi lawan. Kena ada stok produk bertimbun-timbun? Takut...

Read More